TATINTAART

7
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 VERWARM DE OVEN VOOR OP 200°C.SCHIL DE APPELS,VERWIJDER MET EEN APPELBOOR HET KLOKHUIS.SNIJ ELKE APPEL IN TIEN PARTJES.LAAT DE BOTER SMELTEN IN EEN RONDE TAARTVORM(22à24CM)DIE ZOWEL OP HET VUUR ALS IN DE OVEN KAN.STROOI ER DE SUIKER BIJ.LAAT OP HET VUUR STAAN TOT DE SUIKER GESMOLTEN IS.SCHIK DE APPELPARTJES ALS DAKPANNETJES IN DE VORM.DEK AF MET DE BLADERDEEG EN DRUK HET GOED AAN TEGEN DE BINNEKANT VAN DE VORM.BAK 35 TOT 40MIN IN DE OVEN.ONTVORM DE TAART METEEN OP EEN SERVEERSCHAAL.LEKKER LAUWWARM,MET LOBBIG GEKLOPTE ONGEZOETE ROOM OF VANILLE-IJS.

TATINTAART is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tatintaart
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Tatintaart
55 min Nagerecht
Bekijk recept