" Italiaanse Liefde "

6
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de mascarpone in een kom en klop met een garde los. Voeg de advocaat en de boerenjongens toe en meng voorzichtig door elkaar.
  • 2 Verdeel het over 6 mooie glaasjes en zet afgedekt in de koelkast tot je het serveert.
  • 3 Klop de slagroom stijf met het vanille extract en suiker naar smaak.
  • 4 Schep vlak voor het serveren nog een lepeltje boerenjongens erover en garneer met een flinke toef slagroom. Steek er eventueel een chocolaatje in.
  • 5 Variatie
  • 6 Benodigdheden: (4 personen)
  • 7
    - 50 g rozijnen
  • 8
    - 6 bitterkoekjes
  • 9
    - 1 dl Amaretto1
  • 0
    - 250 g Mascarpone1
  • 1
    - 2 dl advocaat1
  • 2
    - 4 Piroulines1
  • 3
    Voorbereiding
    swijze:1
  • 4 Doe de rozijnen in een kom en voeg hier de in stukjes gesneden bitterkoekjes bij. Schenk de Amaretto erbij en laat ca. 10 min. wellen. Roer in een andere kom de Mascarpone en de advocaat tot een egale massa. Voeg rozijnen, bitterkoekjes en amaretto toe en schep goed door elkaar. Verdeel de crème over 4 coupes en zet ca. 1 uur in de koelkast. Garneer Italiaanse Liefde met Piroulines.1
  • 5 Bron Caroline Brouwer

" Italiaanse Liefde " is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept