1 • Ontdooi het filodeeg en snij in vellen ter grootte van de ovenschotel.
2 • Smelt de boter en smeer de ovenschotel hier goed mee in.
3 • Smeer de vellen filodeeg in met boter.
4 • Leg 5 à 6 lagen beboterde vellen op de bodem van de ovenschotel.
5 • Cutter de noten met de suiker en de kaneel en strooi hiervan een laagje in de ovenschotel op het deeg. Besprenkel met oranjebloesem en leg hierover 5 à 6 lagen beboterde vellen filodeeg.
6 • Bestrooi nogmaals met het notenmengsel en besprenkel met oranjebloesem. Druk alles goed aan.
7 • Bedek alles met 5 à 6 beboterde vellen filodeeg en snij het geheel in vierkante blokken. Zet de ovenschotel in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 20 minuten.
8 • Warm de honing op en bestrooi met kaneel. Haal de ovenschotel uit de oven en overgiet met de warme honing.
9 • Laat de baklava 4 uur rusten alvorens te serveren