Zoek
bananencake
8
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gram boter op kamertemperatuur
4 eieren
200 gram suiker
200 gram zelfrijzende bloem
2 zakjes vannillesuiker
2 rijpe bananen
citroensap
Bereiding
1
Pureer de bananen, en besprenkel met wat citroensap tegen het verkleuren;
2
klop de boter , en de suiker en de vannillesuiker tot een romige massa.
3
Roer er dan 1 voor 1 de eieren eronder.
4
Spatel de gezeefde bloem eronder.
5
Meng er de gepureerde bananen onder.
6
En bak op 160 graden gedurende 1 uur
bananencake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bananencake met pecannoten
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Supertrifle met custard, bananencake en karamel
50 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bananencake
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Bananencake
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Bananencake met pecannoten
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Supertrifle met custard, bananencake en karamel
50 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bananencake
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Bananencake
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept