Zoek
Appeltaart
6
80 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gr Solo
200 gr suiker
2 zakjes vanillesuiker
4 eieren
halve citroen (enkel het sap)
300 gr zelfrijzende bloem
3 appels
2 el abrikozenconfituur
Bereiding
1
Mix de vetstof tot room en voeg de suiker en vanillesuiker toe.
2
Mix goed. Doe er daarna één voor één de eieren bij.
3
Klop het geheel tot een roomkleurige homogene massa.
4
Roer het citroensap en de gezeefde bloem er onder.
5
Doe het beslag in een ingevette en bebloemde vorm.
6
Schil de appels, doe ze in vieren en kerf ze aan de bolle kant in.
7
Leg de partjes op het deeg en duw het er een beetje in, zorg dat je een cm van de rand blijft.
8
Bak gedurende een uur op 175 graden, ontvorm en bestrijk hem met opgewarmde abrikozenconfituur.
Appeltaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min
Gebak
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min
Gebak
Bekijk recept