Gelei van passievruchten

2
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatineblaadjes in koud water.
  • 2 Snij de passievruchten in twee en haal er de pitjes en sap uit.
  • 3 Giet het door een fijne zeef tot je 2 dl sap hebt en de pitjes achterblijven, gooi het overige sap en de pitjes niet weg.
  • 4 Warm het passievruchtensap samen met de suiker op en voeg er de goed uitgeknepen gelatineblaadjes aan toe, roer goed tot de gelatineblaadjes zijn opgelost.
  • 5 Laat het sap wat afkoelen en verdeel over 2 glaasjes, zet in de koelkast tot de gelei is opgesteven, +/- 2 uur.
  • 6 Haal uit de koelkast en verdeel er de yoghurt over.
  • 7 Verdeel de pitjes en het overige sap over de yoghurt, zet daarna de glaasjes terug in de koelkast tot je gaat opdienen.

Gelei van passievruchten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Cuarenta y tres met passievrucht
10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van konijn met kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Grapefruitgelei met yoghurt
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelvijgentaart
1 uur-
Bekijk recept