Petit-beurretaart

10
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Bereid de pudding zoals aangegeven op het pakje en laat afkoelen.
  • 2
    - Mix de boter en de bloemsuiker tot een zachte, witte massa.
  • 3
    - Verwijder het vel van de pudding en voeg de pudding dan lepel per lepel toe aan het botermengsel tot het goed smeuïg is.
  • 4
    - Smelt ondertussen de chocolade in de microgolfoven en voeg toe aan het boter-pudding-mengsel tot het lichtbruin uit ziet.
  • 5
    - Giet een goede scheut cognac in de melk en dompel er de koekjes in, behalve de onderste laag koekjes, zodat de taart stevig blijft van onder.
  • 6
    - Maak dan afwisselend laagjes van koekjes, boter-pudding-mengsel, koekjes,... en eindig met boter-pudding-mengsel. Doe ook van dit mengsel tegen de zijkanten.
  • 7
    - Versier dan nog met hagelslag, suikergoed,...
  • 8
    - Best de dag vooraf maken zodat de taart enkele uren in de koelkast kan opstijven.
  • 9 (Sophie Paredis)

Petit-beurretaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

PETIT BEURRETAART MARIJKE
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Petit-beurretaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Petit-beurretaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Petit-beurretaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept
Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld picknickbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept