- Bereid de pudding zoals aangegeven op het pakje en laat afkoelen."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Mix de boter en de bloemsuiker tot een zachte, witte massa."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Verwijder het vel van de pudding en voeg de pudding dan lepel per lepel toe aan het botermengsel tot het goed smeuïg is."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Smelt ondertussen de chocolade in de microgolfoven en voeg toe aan het boter-pudding-mengsel tot het lichtbruin uit ziet."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Giet een goede scheut cognac in de melk en dompel er de koekjes in, behalve de onderste laag koekjes, zodat de taart stevig blijft van onder."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Maak dan afwisselend laagjes van koekjes, boter-pudding-mengsel, koekjes,... en eindig met boter-pudding-mengsel. Doe ook van dit mengsel tegen de zijkanten."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Versier dan nog met hagelslag, suikergoed,..."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Best de dag vooraf maken zodat de taart enkele uren in de koelkast kan opstijven."},{"@type":"HowToStep","text":"9. (Sophie Paredis)"}],"recipeYield":"10 "}