Zoek
Sabayon met roomijs
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 st eidooiers
4 el suiker
2 el marsala
6 el zoete witte wijn
Bereiding
1
Eierdooiers met de suiker schuimig kloppen
2
Marsala en Wijn erdoor roeren
3
Op een licht vuurtje tot een schuimige massa kloppen
4
Onmiddelijk opdienen
5
Schep een bol ijs in een wijnglas , lepel er de sabayon over
Sabayon met roomijs is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Asperges met gerookte heilbot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min
Nagerecht
Bekijk recept