1 Klop de eidooiers met de suiker. Het eiwit afzonderlijk opkloppen tot een luchtige massa. Meng de gezeefde bloem onder de eidooiers. Tenslotte het opgeklopte eiwit zo luchtig mogelijk onder het beslag scheppen. In een beboterde bakvorm 45 tot 60 MIN. bakken in een voorverwarmde heteluchtoven (170°C) tot de koek goudbruin is.
2 Vervolgens 3 eieren splitsen.
3 Aan de eidooiers 3 Eetlepels suiker toevoegen en opkloppen tot een luchtige massa. De mascarpone bij de eidooiers mengen en het opgeklopt eiwit eronder scheppen.
4 Dit beslag mag nu in de koelkast. Vervolgens de slagroom opkloppen en eveneens laten afkoelen. De taart een half uur laten rusten. Vervolgens in 2 lagen snijden. Een laag bedekken met pisang ambon, de volgende laag met baileys. Hierna allebei de helften bedekken met het mascarponebeslag en op elkaar plaatsen en ook de zijkanten bedekken . De bovenkant bedekken met slagroom en versieren met fruit en hagelslag.