Zoek
Nougatijs met koffiesaus
6
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
60 gr Brésilienne nootjes
2 Eiwitten
50 gr Suiker
50 gr Bitterkoekjes (Rocher of makaron)
250 ml Slagroom
2 el Amaretto
50 ml Koffieroom
1 kl Oploskoffie
100 gr Chocolade
Bereiding
1
Eiwitten stijkloppen, suiker toevoegen en verder kloppen.
2
Koekjes verkruimelen.
3
Room opkloppen
4
Room mengen met nootjes , koekjes en 2 el amaretto. Eiwitten onder spatelen .
5
Mengsel verdelen over glazen of timbaaltjes en 12 uur laten bevriezen
6
Saus : Melk , koffie en chocoladestukjes verwarmen , 2 el amaretto toevoegen
7
Afwerking : Saus over ijs verdelen
8
Kan ook goed gekoeld in deegkorfjes opgediend worden.
Nougatijs met koffiesaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frappuccinotaart
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Entrecote met abrikozen-koffiesaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koffiesaus
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Italiaans Nougatijs Met Amaretto-koffiesaus
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans Nougatijs Met Amaretto-koffiesaus
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Nougatijs Met Amarettosaus Op Italiaanse Wijze
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans Nougatijs Met Amaretto-koffiesaus
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans nougatijs met amaretto-koffiesaus
0 min
Bekijk recept