Ganachedessert

6
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de génoise: - Meng de eieren en de suiker au bain-marie op 50°C.
  • 2 Klop het mengsel met een mixer tot een RUBAN.
  • 3 Zeef de bloem met de cacao.
  • 4 Doe dit bij het mengsel. Roer goed met een spatel of pannenlikker om de bloem goed te vermengen zonder dat het mengsel al te erg inzakt.
  • 5 Giet het beslag in een beboterde en met bloem bestoven bakvorm.
  • 6 Bak 20 minuten op 150°C.
  • 7 Voor de ganache:
  • 8 Doe de room in een pan en breng aan de kook.
  • 9 Doe de chocolade en de boter in een kom. Giet de kokende room over de chocolade en de boter en roer goed tot een gladde, homogene massa ontstaat.1
  • 0

Ganachedessert is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker