Zoek
Ganachedessert
6
40 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eieren
125 g bloem
125 g suiker
25 g cacao
Bereiding
1
Voor de génoise: - Meng de eieren en de suiker au bain-marie op 50°C.
2
Klop het mengsel met een mixer tot een RUBAN.
3
Zeef de bloem met de cacao.
4
Doe dit bij het mengsel. Roer goed met een spatel of pannenlikker om de bloem goed te vermengen zonder dat het mengsel al te erg inzakt.
5
Giet het beslag in een beboterde en met bloem bestoven bakvorm.
6
Bak 20 minuten op 150°C.
7
Voor de ganache:
8
Doe de room in een pan en breng aan de kook.
9
Doe de chocolade en de boter in een kom. Giet de kokende room over de chocolade en de boter en roer goed tot een gladde, homogene massa ontstaat.1
0
Ganachedessert is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker