Geglaceerde flensjes met Citrusvruchten

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Flensjes : Alle benodigdheden mengen en er flensjes van bakken.
  • 2 Banketbakkersroom: Melk aan de kook brengen. Eidooiers schuimig kloppen met de suiker en vanillesuiker. Vanillebloem erdoor roeren . Hete melk toevoegen en al roerend laten doorkoken. Roer er de likeur door.
  • 3 Fruit/ Schil alle vruchten tot op het vruchtvlees, fileer ze en snijd in blokjes.
  • 4 Suikersiroop: Maak een siroopje van de suiker en het water en laat afkoelen.
  • 5 Lepel een flinke eetlepel banketbakkersroom in het centrum van elke pannekoek. Plooi tot een vierkant en schil in een ovenschaal.
  • 6 Klop het eiwit tot sneeuw, en mix er de poedersuiker door . Spuit dit op de pannekoeken en laat even kleuren onder de gril
  • 7 Vermeng de blokjes fruit met het suikerstroopje
  • 8 Shik per bord een pannekoek met daarond wat fruit.

Geglaceerde flensjes met Citrusvruchten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gekarameliseerde kip met citrusvruchten en rood pepertje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paté met cranberrycompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampispiesjes met citrusvruchten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cannoli met citrus-vanillesalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oesterzwamstrudel met noten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Yvette van Boven's geglaceerde wortelgroenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept