Flensjes

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom de bloem met de suiker, de Maïzena Plus, het zout, het bakpoeder, de vloeibare margarine en de eieren. Voeg geleidelijk de melk, het water en de rum toe, tot het een soepel deeg is. Meng de citroenschil erdoor.
  • 2 Verhit een beetje vloeibare margarine in een koekenpan en schenk er een dun laagje beslag in. Bak het flensje op matig vuur aan beide kanten goudbruin. Bak zo alle flensjes tot het beslag op is. Bestrooi ze met poedersuiker en serveer ze warm.

Flensjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept