Zoek
pannacotta van cuberdons
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
20 cuberdons
150 ml jenever van cuberdons
500 ml room 40%
2 blaadjes gelatine
50 gr suiker
1 vanillestok
advocaat (van cuberdons)
4 cuberdons als afwerking
4 martini glazen
Bereiding
1
Snij de cuberdons in partjes en leg in de jenever , laat deze een nachtje laten weken.
2
Het dan mixen(staafmixer) dat je een stroop verkrijgt.
3
Week de gelatine in koud water.
4
Breng de room met de suiker en de in 2 gesneden vanillestok aan de kook.
5
Pan van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatine roerend toe.
6
Haal de vanillestok uit de room en laat even afkoelen.
7
Vul de 4 glazen eerst een laagje met de stroop van cuberdons.
8
Giet dan de room op een bollekant van een soeplepel op de stroop.
9
Laat opstijven in de koelkast.1
0
Werk af met een laagje advocaat( van cuberdons) en een gebroken cubedons.1
1
smakelijk
pannacotta van cuberdons is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Compote van braambessen met cuberdons
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gekleurde ijswafel
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met cuberdon
140 min
Nagerecht
Bekijk recept
compote van braambessen met cubberdons
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Panna cotta taart met aardbeien
Nagerecht
Bekijk recept
Pannacotta van ricotta met aardbeientartaar en basilicum
35 min
Bekijk recept
Kruidenpannacotta met rivierkreeftjes
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pannacotta met chocolade en bosbessen
10 min
Nagerecht
Bekijk recept