Tiramisu met kastanje & wisky

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1) Breek 6 speculoosjes in grove stukken
  • 2 2) Verkruimel de laatste 2 speculoosjes.
  • 3 3) Scheid de eierdooiers van de eiwitten.
  • 4 4) Klop de eierdooiers met de fijne kristalsuiker stevig op tot een wit schuim en voeg daaraan de mascarpone en de whiskyroom toe.
  • 5 5) Voeg de opgeklopte eiwitten voorzichtig toe.
  • 6 6) Opmaken in een glas of op een schaal door op de bodem de gebroken speculoos te leggen, daarna de kastanjepuree en tenslotte de mascarpone. Enkele uren koud wegzetten, het liefst 12 tot 24 uur.
  • 7 7) Opdienen met een geglaceerde kastanje en speculooskruimels bovenop.

Tiramisu met kastanje & wisky is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Visspiesen met cocktailsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gedoopte Wisky
0 min
Bekijk recept
champignionsaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Atlantisch Zalmhaasje En Bele Vue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept