Pisang Goreng

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zeef de bloem met het zout boven een kom.
  • 2 Klop de eidooier los met 1,2 dl water en schenk dit al roerende bij de bloem; roer tot een glad beslag.
  • 3 Pel de bananen, snijd ze in stukken van ca. 8 cm en snijd die overlangs doormidden.
  • 4 Verhit de frituurolie tot 180 graden.
  • 5 Doop de stukken banaan in het beslag, laat ze wat uitdruipen en frituur ze, niet teveel tegelijk, in ca. 3 minuten goudbruin; laat ze uitlekken op keukenpapier.

Pisang Goreng is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi goreng van quinoa
20 min-
Bekijk recept

Hemelse cassata
24u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pisang goreng
Bekijk recept
Pisang Goreng
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Pisang Goreng, Gebakken Banaan Op Z'N Indisch
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept