2 Doe de chocolade in grove stukken en smelt au bain-marie op een laag vuur. Giet de gesmolten chocolade in een papieren spuitzak en snij een klein puntje af. Versier de binnenkant van 8 dessertglazen of champagneglazen met de chocolade en zet ze in de koelkast.
3 Crème:
4 Week de gelatine volgens de instructies op de verpakking. Meng de yoghurt met de suiker, de vanilline, het citroensap en de champagne. Los de gelatine op volgens de instructies op de verpakking. Meng met behulp van een garde eerst ongeveer 3 eetlepels van het yoghurtmengsel onder de opgeloste gelatine. Meng dit geheel daarna met de rest van het yoghurtmengsel.
5 Klop de room op. Zodra het yoghurtmengsel stijf wordt, roer je de opgeklopte room met behulp van een garde onder het yoghurtmengsel. Verdeel de crème gelijkmatig over de glazen en zet minstens 3 uur in de koelkast.
6 Steek 1 of 2 physalis op de rand van elk glas en versier met een beetje kristalsuiker
7 Tip:
8 De champagne kan je ook vervangen door schuimwijn of prosecco.