Gateau

6
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe in een kom je eigelen. Voeg suiker toe. Met de mixer goed mixen tot als alles wit ziet (10 à 15 minuten). Zet ondertussen de oven op 175°C à 180°C. Na het mixen voeg je de gezeefde bloem er bij en de maïzena. Klop dan je eiwit stijf. Voeg gat bij het ander geheel en meng dat heel voorzichtig met de garde er onder. Giet het daarna in de bakvorm (de versiering kan je zelf kiezen). Je kan bv. de gateau omringen met creme au beurre en er dan chocoladeschilfertjes over strooien.

Gateau is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gateau di patate (aardappeltaart)
1 uur-
Bekijk recept
een gateau
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Mousse gateau
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Gateau De Patate
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gateau di patate (aardappeltaart)
1 uur-
Bekijk recept
een gateau
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Mousse gateau
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Gateau De Patate
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept