TIRAMISU MET SPECULAAS

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 maak de mascarpone luchtig met een spatel. Klop de eiwitten tot schuim en spatel ze er voorzichtig onder.
  • 2 Klop de eigelen met de suiker tot een schuimende massa. Spatel door het mascarponemengsel tot u een glad geheel bekomt. Giet een fijne laag over de bodem van een schotel. Dop de speculaaskoekjes in de koffie met de likeur. Maar zorg ervoor dat de koekjes krokant blijven. Doe een laag mascarponeroom over de koekjes. Herhaal deze werkwijze drie tot vier keer. Plaats de tiramisu dan 4 uur lang in de koelkast. bestuif vlak voor het opdienen lichtjes met cacaopoeder.

TIRAMISU MET SPECULAAS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept