Zoek
biscuit bakken
4
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
5 eieren
200 gr suiker
200 gr zelfrijzende bloem
Bereiding
1
Verwarm de oven op 180°c.
2
Mix eieren met de suiker schuimig ( zeker 10 min laten kloppen )
3
Voeg al zevend de bloem aan toe en spatel deze er onder .
4
Smeer de bakvorm met boter en bebloem.
5
Laat ongeveer 45 mmin bakken ( liefst in een warme luchtoven).
biscuit bakken is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met munt
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur-
Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept