1 Doe de Maïzena® Plus in een beslagkom. Giet voorzichtig de lauwe melk in de beslagkom en blijf daarbij roeren. Zorg ervoor dat het een mooi glad beslag wordt. Laat 30 minuten rusten.
2 Schil intussen een peer en snijd deze in kleine stukjes. Dompel de vanillestokjes in warme thee om ze zachter te maken.
3 Verwarm voor de crème de melk zachtjes en voeg de chocolade toe. Laat, wanneer de chocolade gesmolten is, de chocolademelk afkoelen.
4 Mix in een beslagkom het eigeel met de suiker. Doe er de Maïzena® Plus bij.
5 Verwarm zachtjes en blijf daarbij constant roeren totdat het mengsel indikt, en een smeuïge crème wordt. Laat afkoelen.
6 Bak intussen pannenkoekjes met het beslag. Vet een koekenpan in met margarine en warm de pan op. Giet wat beslag in de pan en bak de pannenkoekjes, waarbij u de pan tussendoor opnieuw invet.
7 Laat de vanillestokjes uitlekken en droog af ze met een schone doek. Om de pakketjes te maken, legt u een pannenkoekje op een bord en legt u een volle eetlepel crème in het midden. Leg er een paar blokjes peer bij (ongeveer 5 per pakketje) en maak de crêpe dicht door deze dicht te knopen met een half vanillestokje. Serveer met schijfjes peer en de hazelnoten.