Rode appeltaart

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rol het bladerdeeg uit en leg in een ronde bakvorm samen met het bakpapier. Prik met een vork in de bodem.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • 3 Snij de bolletjes stemgember fijn.
  • 4 Meng de confituur met de fijngesneden stemgember en de marsepein. Verdeel dit mengsel over de bodem van de taart.
  • 5 Snij de appels in 4, verwijder het klokhuis en de schil. Snij de appels daarna in blokjes.
  • 6 Meng de appelblokjes met de rode vruchten en schep deze over het deeg.
  • 7 Sprenkel de gembersiroop over de vruchten (de gembersiroop haal je gewoon uit het potje stemgember).
  • 8 Zet de taart gedurende 20-25 minuten in de oven.

Rode appeltaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept