Zoek
Witte chocolade koekjes
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 gr zachte boter
125 gr bruine basterdsuiker
1 groot ei , losgeklopt
200 gr zelfrijzende bloem
snufje zout
125 gr witte chocolade in grote brokken
50 gr pecanoten , fijngehakt
Bereiding
1
Vet enkele bakplaten in en bestuif ze met bloem .
2
Roer de boter en de suiker tot een luchtig mengsel , voeg beetje per beetje het ei toe en roer goed tot alles is opgenomen .
3
Zeef de bloem en het zout erboven en meng goed door elkaar , voeg tot slot de chocolade en de nootjes toe .
4
Vorm ca 40 balletjes van het deeg en leg ze op de bakplaten , leg niet teveel op 1 plaat want ze zetten nog goed uit tijdens het bakken .
5
Bak ze 10 a 12 min af in een voorverwarmde oven op 190°C tot ze goudbruin zijn , laat afkoelen op een rooster .
6
Eet smakelijk :)
Witte chocolade koekjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Koekjes in de vorm van kerstbomen
Snack
Bekijk recept
Paaskoekjes
1 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min
Nagerecht
Bekijk recept