Warm appeltaartje met marsepein

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in fijne plakjes.
  • 2 Snijd rondjes van ca 10 cm doorsnede uit het bladerdeeg en rol de marsepein uit tot ca 0,5 cm dikte .
  • 3 Leg midden op het deeg een streepje marsepein en werk af met plakjes appel ( kloksgewijs ) .
  • 4 Leg een klontje boter op de appelen en bestrooi met wat suiker.
  • 5 Smeer de uiteinden van het taartje in met losgeklopt eigeel.
  • 6 Bak het taartje ca 15 min op 180°C , warm serveren met ijs .
  • 7 Eet smakelijk :)

Warm appeltaartje met marsepein is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vrolijke kerstkoekjes
60 min -
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kerststadje in de sneeuw
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Warm appeldessert met hazelnoot-kruimelkorst
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelklaarcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept