Frangipanetaart

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 185 °.
  • 2 Bekleed een bakvorm met het bladerdeeg, prik er gaatjes in en besmeer met de abrikozenconfituur.
  • 3 Meng de boter met de suiker, roer er 1 voor 1 de eieren onder , meng er de rest van de ingrediënten onder . Goed mengen.
  • 4 Giet dit mengsel in de vorm en bak ongeveer 35 à 40 minuten in oven van 180°

Frangipanetaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept