Zoek
Frangipanetaart
6
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 vel bladerdeeg
100 gr abrikozenconfituur
150 gr amandelpoeder
150 gr bloemsuiker
120 gr boter
3 eieren
50 gr bloem
1 kl amandelaroma
1 tl bakpoeder
Bereiding
1
Verwarm de oven op 185 °.
2
Bekleed een bakvorm met het bladerdeeg, prik er gaatjes in en besmeer met de abrikozenconfituur.
3
Meng de boter met de suiker, roer er 1 voor 1 de eieren onder , meng er de rest van de ingrediënten onder . Goed mengen.
4
Giet dit mengsel in de vorm en bak ongeveer 35 à 40 minuten in oven van 180°
Frangipanetaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipanetaart met abrikozen
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met abrikozen
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept