Zoek
Appeltaart met pijnboompitten
4
70 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g boter
150 g suiker (voor het deeg)
2 eieren (voor het deeg)
2 pak bakpoeder
300-350 g bloem
200 g zure room 15-20%
2 eetl bloem
600 g appels
50 g pijnboompitten (of andere noten naar uw smaak)
100 g suiker (voor de creme)
2 eieren ( voor de creme)
Bereiding
1
Deeg: Gesmolten boter met suiker mengen
2
De eieren toevoegen en mengen
3
Bloem en bakpoeder toevoegen, het deeg kneden
4
Een bakvorm (die van me is 27 cm) met bakpapier bekleden, het deeg erop leggen en met handen plat maken
5
De appels schillen, ontpitten, fijn snijden en op het deeg leggen
6
Crème: De eieren met de suiker en de zure room mengen
7
Het bloem toevoegen en goed mengen
8
De appels overgieten
9
Met pijnboompitten bestrooien1
0
In de oven zetten op 180°- 190° voor 45-50 min1
1
Smakelijk!
Appeltaart met pijnboompitten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min
Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min
Gebak
Bekijk recept