Appeltaart met speculaas

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stap 1
  • 2 Bekleed een met boter ingestreken taartvorm met de deeg en prik het regelmatig in met een vork
  • 3 Stap 2
  • 4 Doe de speculaas in een plastik zak en sla met een deegrol tot kruimels. Verdeel de speculaas over de taartdeeg.
  • 5 Stap 3
  • 6 Schil de appelen en snijd ze in mooie partjes. Schik ze dakpansgewijs in de taartvorm
  • 7 Stap 4
  • 8 Smelt de boter op een zacht vuur. Voeg de poedersuiker toe en meng goed onder elkaar met een garde. Haal van het vuur en roer de eieren snel door het beslag.
  • 9 Stap 51
  • 0 Giet het beslag voorzichtig op de appelen en bak de taart gedurende 30 tot 40 min in een oven van 180°C. 1
  • 1 Stap 61
  • 2 Serveer eventueel met een bol vanille-ijs.

Appeltaart met speculaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept