soezendeeg

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de vetstof in het water smelten en aan de kook brengen.
  • 2 zodra het water kookt AL de bloem toevoegen en roeren tot men een "deegbal" kan vormen.
  • 3 (hoe droger hoe meer eieren--- = luchtiger.
  • 4 de "deegbal" overgieten in een kom, de eieren één voor één toevoegen en telkens goed roeren.
  • 5 het beslag is ok als het glanst en langzaam van de lepel loopt.
  • 6 op een goed beboterde bakplaat eclairs spuiten (+/- 8 cm lang) met effen spuitmond (nr9) maar niet te breed...
  • 7 afbakken gedurende 20 min op 225°C.
  • 8 na bakken laten afkoelen op een rooster.
  • 9 banketbakkersroom1
  • 0 de eieren kloppen met de suiker.1
  • 1 vanillebloem eronderroeren1
  • 2 de hete melk toevoegen1
  • 3 laten doorkoken.1
  • 4 vullen met de pudding (banketbakkersroom)1
  • 5 bovenkant afstrijken met gesmolten chocolade (vinger of borstel)1
  • 6 (deze smelten au bain marie niet boven de 30°C)

soezendeeg is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
Eieren In Soezendeeg
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Soezendeeg
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
Eieren In Soezendeeg
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Soezendeeg
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept