Biscuit versierd met marsepein

8
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 165°C.
  • 2 Klop de eieren los en roer de suiker erdoor. Verwarm het mengsel al kloppend op een zacht vuur tot 50°C zodat de suiker goed versmelt met de eieren.
  • 3 Giet het mengsel over in de mengkom van een keukenrobot en klop het koud tot een witte smeuïge en luchtige massa.
  • 4 Giet over in een andere grote kom.
  • 5 Smelt de boter op een zacht vuur.
  • 6 Meng de bloem voorzichtig onder het opgeklopte eiermengsel en roer de gesmolten boter erdoor.
  • 7 Giet het beslag in een beboterde springvorm en bak 35 minuten in de oven.
  • 8 Snijd de afgekoelde biscuit in twee en strijk de biscuit in met opgeklopte room. Beleg met fruit naar keuze.
  • 9 Leg de twee helften op elkaar en strijk ook de buitenkant van de biscuit in met room.1
  • 0 Versier verder naar keuze, ofwel met fruit, ofwel met marsepein.

Biscuit versierd met marsepein is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vrolijke kerstkoekjes
60 min -
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kerststadje in de sneeuw
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept