Luchtige biscuit met room en fruit

8
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 165°C.
  • 2 Klop de eieren los en roer de suiker erdoor. Verwarm het mengsel al kloppend op een zacht vuur tot 50°C zodat de suiker goed versmelt met de eieren.
  • 3 Giet het mengsel over in de mengkom van een keukenrobot en klop het koud tot een witte smeuïge massa.
  • 4 Giet over in een andere grote kom.
  • 5 Smelt de boter op een zacht vuur.
  • 6 Meng de bloem voorzichtig onder het eiermengsel en roer de gesmolten boter erdoor.
  • 7 Giet het beslag in een beboterde en bebloemde springvorm en bak 35 minuten in de oven.
  • 8 Laat de biscuit afkoelen.
  • 9 Snijd de biscuit in twee en besmeer met opgeklopte room. Beleg met fruit. 1
  • 0 Leg de twee helften op elkaar en besmeer de biscuit helemaal in met room.1
  • 1 Dop de zijkanten in met kokosrasp en beleg de bovenkant met fruit.

Luchtige biscuit met room en fruit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Sinterklaastrifle
1u20 min Nagerecht
Bekijk recept
Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luchtige fruitcake
20 min + 60 oventijd -
Bekijk recept