IJs in een eitje

6
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de chocolade-eieren over de breedte in twee met een scherp mes.
  • 2 Schep een bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs in elk paasei.
  • 3 Giet een beetje citroensiroop of karamelsaus in het midden van het ijs zodat het lijkt op een eidooier.
  • 4 Dien onmiddellijk op.

IJs in een eitje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Ratatouille met een eitje in de oven
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept