1 Verwarm de oven voor op 100ºC en leg een bakplaat klaar met bakpapier.
2 Mix de eiwitten en maïzena met een elektrische mixer in een metalen kom totdat je een stijf beslag krijgt.
3 Voeg er beetje bij beetje de suiker aan toe en klop onafgebroken totdat je een dik en glanzend beslag krijgt. Voeg als laatste de kleurstof toe en meng deze goed onder het beslag.
4 Schep de meringue in een grote spuitzak met een stervorming spuitmondje.
5 Maak kleine spiraaltjes van ongeveer 5 cm doorsnede. Zorg ervoor dat je steeds gelijke druk uitoefent op de spuitzak terwijl je de spiraaltjes maakt. Zo zorg je dat de meringues allemaal goed op elkaar lijken.
6 Zet de meringues 75 minuten in de oven. Zet de oven uit en laat de meringues nog een uur in de oven zitten om goed te drogen. Laat de meringues nu volledig afkoelen.
7 Schep het Carte D'Or Vanilleroomijs in de tweede spuitzak. Spuit een rozet op de onderste meringuehelft en plaats de tweede helft er bovenop.
8 Leg de meringues op een schaal. Herhaal dit proces tot alle meringuehelften op zijn.