Cake met witte chocolade en gember

6
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de witte chocolade in een grote kom in een bain marie. Roer totdat de chocolade volledig gesmolten is. Giet de gesmolten chocolade in een hogere, kleinere kom en laat 5 minuten afkoelen, of totdat de kom niet te warm meer is om aan te raken.
  • 2 Dip 1 kant van elk gemberkoekje in de afgekoelde witte chocolade en laat het teveel aan chocolade eraf druppen. Leg het koekje op de bakplaat en werk eventueel af met hagelslag. Laat ten minste 15 minuten rusten, of totdat de chocolade volledig hard is.
  • 3 Schep een bolletje Carte d'Or Stracciatellaroomijs uit en leg het op het koekje. Gebruik een tweede koekje als hoedje. Leg de koekjes op een bakplaat met bakpapier in de diepvriezer en laat gedurende 15 minuten koud worden.
  • 4 Dien onmiddellijk op.

Cake met witte chocolade en gember is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept