Zoek
Pavlova's met bergbraambessen en cognac
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kleine bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs ( 150 g/300 ml)
4 kleine meringuemandjes
200 g bergbraambessen
1 el cognac
2 el suiker
bloemsuiker om af te werken
Bereiding
1
Meng de cognac met de suiker en voeg er de helft van de bergbraambessen aan toe. Laat dit gedurende 10 minuten trekken.
2
Leg een kleine meringue op een bord.
3
Schep een klein bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs uit en leg het op de meringue.
4
Werk af met een lepel bergbraambessen.
5
Versier met wat bloemsuiker en dien onmiddellijk op.
Pavlova's met bergbraambessen en cognac is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pavlova
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaaspavlova
15 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova met rood fruit
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept