Havermoutwafels

2
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stap 1: doe alle ingrediënten in een blender en mix het geheel tot je een deeg bekomt. het deeg mag niet te droog zijn.
  • 2 Stap 2: Haal je wafelijzer boven en spray het in met bakspray/bakboter.
  • 3 Wanneer het ijzer voorverwarmd is, kan je beginnen bakken. Bak de wafels een paar minuten totdat ze licht bruin zijn.
  • 4 Tip: experimenteer met het toevoegen van ingrediënten zoals een appel, een banaan, amandelpoeder, kokospoeder of cacao.
  • 5 Voedingswaarde (per wafel)
  • 6 Calorieën: 106
  • 7 Eiwitten: 9 g
  • 8 Koolhydraten: 11 g
  • 9 Vetten: 2,5 g

Havermoutwafels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker