Kaastaart

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 175°.
  • 2 Meng de speculoos met de boter.
  • 3 Beleg hiermee de bodem.
  • 4 Bak gedurende 10 minuten op 175°.
  • 5 Meng de kazen, de suiker en de volledige eieren tot een gladde massa.
  • 6 Klop de eiwitten tot schuim en meng deze hieronder.
  • 7 Leg dit mengsel op de speculoosbodem.
  • 8 Bak gedurende 30 minuten op 175°.
  • 9 Laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast.1
  • 0 Tip: Serveer met frambozencoulis en een paar frambozen.

Kaastaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept