Zoek
Kaastaart
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr magere platte kaas
400 gr volle platte kaas
200 gr suiker
200 gr speculoos
80 gr ongezouten boter
2 eieren
2 eiwitten
10 gr vanillesuiker
Bereiding
1
Verwarm de oven op 175°.
2
Meng de speculoos met de boter.
3
Beleg hiermee de bodem.
4
Bak gedurende 10 minuten op 175°.
5
Meng de kazen, de suiker en de volledige eieren tot een gladde massa.
6
Klop de eiwitten tot schuim en meng deze hieronder.
7
Leg dit mengsel op de speculoosbodem.
8
Bak gedurende 30 minuten op 175°.
9
Laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast.1
0
Tip: Serveer met frambozencoulis en een paar frambozen.
Kaastaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spek-kaastaart met ui
370 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept
Spek-kaastaart met ui
370 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept