koffiesabayon

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm een ruime hoeveelheid water in een grote pan tot net onder het kookpunt. Doe intussen de eidooiers, de suiker, de koffielikeur en de espresso in een grote steelpan.
  • 2 Zet de steelpan in de pan met water en klop het mengsel krachtig op tot het dik en luchtig is.
  • 3 Haal de steelpan uit het water en blijf kloppen zodat het mengsel niet gaat kleven.

koffiesabayon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met koffiesabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffiesabayon met boudoirs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffiesabayon
0 min
Bekijk recept

Perziken met koffiesabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffiesabayon met boudoirs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffiesabayon
0 min
Bekijk recept