Île flottante

2
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 BEREIDING
  • 2 Klop met een mixer de eierdooiers witschuimig met de suiker.
  • 3 Zet de melk op het vuur met de overlangs gesneden vanillepeul en breng aan de kook.
  • 4 Voeg de melk langzaam toe bij het eierdooiermengsel en doe opnieuw in de pan.
  • 5 Zet op het vuur en laat zachtjes indikken tot de gewenste dikte.
  • 6 Klop het eiwit op met de suiker tot een stevige massa.
  • 7 Vorm quenelles met behulp van 2 eetlepels en pocheer ze in de lichtjes kokende melk met de opengesneden vanillepeulen.
  • 8 AFWERKING
  • 9 Neem een diep schaaltje, leg de quenellen op de crème anglaise en versier met amandelschilfers en caramelsaus.

Île flottante is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

île flottante met abrikozencoullis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ile flottante
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ile flottante
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Ile Flottante Met Earl Grey-thee En Geraspte Chocolade
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Sangria
Snack
Bekijk recept
Aard­ap­pel­prei­soep met zalm­bal­le­tjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bioquiche met broccoli en geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept