Zoek
ricottataart
4
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 vel kruimel of bladerdeeg
250 gr ricotta
2 eitjes geklopt
55 gr witte suiker
55 gr pijnboompitten
zest van 1 citroen en een beetje sap naar smaak
1 theelepel vanilleextract
Bereiding
1
meng de ricotta met de eieren, de suiker, pijnboompitten, citroenzeste, eventueel een beetje sap en het vanilleextract
2
leg het vel kruimel of bladerdeeg in een taartvorm en giet het ricottamengsel erin. Laat 45 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180¨°C
3
Laat de taart afkoelen. Eventueel wat poedersuiker over de taart strooien en serveren met slagroom
ricottataart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pesto-ricottataart
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm-ricottataart
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-ricottataart
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Spinazie-ricottataart
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pesto-ricottataart
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm-ricottataart
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-ricottataart
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Spinazie-ricottataart
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept