ricottataart

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 meng de ricotta met de eieren, de suiker, pijnboompitten, citroenzeste, eventueel een beetje sap en het vanilleextract
  • 2 leg het vel kruimel of bladerdeeg in een taartvorm en giet het ricottamengsel erin. Laat 45 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180¨°C
  • 3 Laat de taart afkoelen. Eventueel wat poedersuiker over de taart strooien en serveren met slagroom

ricottataart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pesto-ricottataart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm-ricottataart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-ricottataart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Spinazie-ricottataart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pesto-ricottataart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm-ricottataart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-ricottataart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Spinazie-ricottataart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept