Zoek
Vanille pudding met chocolade en speculoos
4
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pakje vanille pudding imperial (50g)
7,5 dl melk
75 gram suiker
12 koekjes speculoos
4 stukken mignonnette noir de noir (côte d'or)
Bereiding
1
Verbrijzel de speculoos koekjes en doe in elk glas een flinke bodem speculoos kruimel. Hou de rest (ongeveer 4 koekjes) apart voor de afwerking.
2
Volg de aanwwijzingen voor de pudding op de verpakking.
3
Giet de helft van de glazen vol met pudding.
4
Doe de mignonnettes in stukjes en strooi ze over de pudding.
5
Giet de glazen vol met pudding en werk af met speculoos kruimel.
6
Tip: best warm op te eten.
Vanille pudding met chocolade en speculoos is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept