Gemarineerde bessen met munt

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit het vanillestokje in een kleine pan met de wijn op een zacht vuur, laat 5 minuten sudderen en vervolgens afkoelen.
  • 2 Meng de bessen en de munt in een kom.
  • 3 Giet de wijn over de bessen, dek af en plaats minstens 60 minuten in de koelkast. Verwijder tenslotte het vanillestokje.
  • 4 Verdeel de gemarineerde bessen over 4 bordjes.
  • 5 Schep op elk bordje een bolletje Carte d’Or Vanilleroomijs op de bessen.
  • 6 Bestuif alle bordjes met poedersuiker, voeg een klein takje munt toe en serveer.

Gemarineerde bessen met munt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept