Flan met Seizoensfruit

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter in een kleine pan op een zacht vuur.
  • 2 Meng de geplette koekjes, de kaneel en de gesmolten boter in een grote kom.
  • 3 Schep het koekjes-en-botermengsel in een flanvorm met een verwijderbare bodem, bedekt met een cirkel bakpapier. Verspreid het mengsel goed. Koel gedurende 20 minuten en laat rusten.
  • 4 Verspreid het Carte d’Or Vanilleroomijs op de basis. Koel opnieuw gedurende 20 minuten.
  • 5 Plaats de vruchtenschijfjes op het roomijs en plaats de bosbessen in het midden.
  • 6 Verwarm de abrikozenjam in een kleine pan. Verspreid de verwarmde jam op de flan om een ijsvorming te maken.
  • 7 Serveer onmiddellijk met de room in een kannetje.

Flan met Seizoensfruit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Lassi met abrikozen en honing
Bekijk recept

Flan met olijven en citroen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeflan met gerookte zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Flan van peer
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarta Impossible
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept