Brownie-pistachetorentje

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij elke brownie in een rondje van 8 cm doorsnede.
  • 2 Snij elke rondje overlangs door in twee plakken.
  • 3 Leg een rondje chocoladebrownie onderin een bakring. Je hebt in totaal 4 bakringen nodig.
  • 4 Plaats een bolletje Carte d’Or Pistacheroomijs op de brownie en duw zacht aan om een laagje te maken. Herhaal met een tweede brownierondje en een tweede bolletje Carte d’Or Pistacheroomijs.
  • 5 Werk bovenaan af met het laatste brownierondje. Laat de bakring rond de brownies totdat u serveert.
  • 6 Maak zo 4 torentjes.
  • 7 Garneer elk torentje met twee aardbeihelften. Plaats de torentjes op koude bordjes en verwijder de bakring. Serveer onmiddellijk.

Brownie-pistachetorentje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Browniesandwich met banaan
1 uur-
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept