Romige koffiesoesjes

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de soesjes doormidden.
  • 2 Mix de poedersuiker en de espresso in een kleine schaal.
  • 3 Dip de bovenkant van de soesjes in het espressomengsel en laat dit 10 minuten intrekken.
  • 4 Schep een bol Carte d’Or Stracciatella-ijs in de bodems van de soesjes.
  • 5 Plaats de gedipte bovenkanten erop en zet de soesjes op een schaal.
  • 6 Serveer onmiddellijk.

Romige koffiesoesjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept