Zoek
IJzig hete chocolade
1
10 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bolletje Carte d'Or Pure Chocoladeroomijs (25 g/50 ml)
50 g pure chocolade, in stukjes
50 ml volle melk
50 ml slagroom
1 vleugje cacaopoeder
Bereiding
1
Mix de chocolade, melk en slagroom in een kleine pan.
2
Verwarm zachtjes om de chocolade te laten smelten.
3
Breng aan de kook zodra de chocolade gesmolten is en haal het vervolgens van het vuur.
4
Schep 1 bolletje Carte d'Or Pure Chocoladeroomijs in een hoog glas.
5
Giet de warme chocolade over het ijs. Bestuif met cacaopoeder en serveer onmiddellijk.
IJzig hete chocolade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept
Cold punch Bordelaise
Bekijk recept
Andijvieschotel
0 min
Bekijk recept