IJzig hete chocolade

1
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de chocolade, melk en slagroom in een kleine pan.
  • 2 Verwarm zachtjes om de chocolade te laten smelten.
  • 3 Breng aan de kook zodra de chocolade gesmolten is en haal het vervolgens van het vuur.
  • 4 Schep 1 bolletje Carte d'Or Pure Chocoladeroomijs in een hoog glas.
  • 5 Giet de warme chocolade over het ijs. Bestuif met cacaopoeder en serveer onmiddellijk.

IJzig hete chocolade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Cold punch Bordelaise
Bekijk recept
Andijvieschotel
0 min
Bekijk recept