Bretoense Appeltaart op mijn pépé's wijze

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 180 graden (stand boven- en onderwarmte).
  • 2 Appelen in kleine blokjes van ongeveer 1 cm snijden.
  • 3 Boter lichtjes laten smelten.
  • 4 Kristalsuiker, vanillesuiker en vanillepoeder mengen.
  • 5 4 eieren mixen, dan geleidelijk de mengeling van suiker en vanillepoeder toevoegen tot het beslag bleker kleurt en een beetje schuimt, erna afgekoelde gesmolten boter toevoegen, dit alles ongeveer 5 minuten mixen op hoogste stand.
  • 6 Bladerdeeg uitrollen in bakvorm en met een vork gaatjes prikken.
  • 7 Deegbeslag in doen en erna de appeltjes toevoegen. Appeltjes mooi verdelen.
  • 8 Taart 1 uur in de oven op 180 graden.
  • 9 Taart uit de oven, laten afkoelen en dan in de frigo plaatsen. Na een uurtje = puur genieten!

Bretoense Appeltaart op mijn pépé's wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vers fruit met mascarpone
Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense taatrt
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense koekjes met vanilleslagroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense appeltaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept