TIRAMISU MET LIMONCELLo

8
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    (5 min.)
  • 2
    - Rasp de limoenschil (zonder het witte gedeelte).
  • 3
    - Pers 1 limoenhelft en meng het sap met de limoncello.
  • 4
    Voorbereiding
  • 5 (15 min. + 4 u. in de koelkast)
  • 6 1 Scheid de eidooiers van de eiwitten en klop de eiwitten stijf.
  • 7 2 Klop de eidooiers en de suiker op tot een wit mengsel. Roer er de mascarpone onder.
  • 8 3 Voeg er voorzichtig de eiwitten aan toe met een spatel.
  • 9 4 Leg een laag lange vingers in een schaal en besprenkel met de helft van de limoncello met de limoen. Bedek met de helft van de mascarponemengeling. Doe hetzelfde voor de tweede laag. Laat de tiramisu 4 u. opstijven in de koelkast.1
  • 0 5 Meng de limoenzeste met de kokosnoot en strooi net voor het opdienen over de tiramisu.1
  • 1 Tip1
  • 2 Voeg 1 koffiel. rietsuiker toe aan het limoncello-limoenmengsel voor een zoetere toets.

TIRAMISU MET LIMONCELLo is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm, risotto met limoncello en chips van pancetta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo met limoncello en basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Limoncello dessert
150 min Nagerecht
Bekijk recept
Ijsthee met gember en limoncello
Snack
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept