Frangipane met rood fruit

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 (ontdooitijd + 5 min.)
  • 3
    - Laat het fruit volledig ontdooien.
  • 4
    - Rasp de schil van de citroen.
  • 5
    Voorbereiding
  • 6 (15 min. + 15 min. rusten + 30 min. in de oven)
  • 7 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 8 2 Rol het kruimeldeeg uit en snij er 5 cirkels uit met een diameter die net iets groter is dan een taartvormpje. Leg een deegcirkel in elk vormpje. Bedek met bakpapier en
  • 9 met bakbonen of droge bonen. Bak de taartbodems 10 min. blind in de voorverwarmde oven.1
  • 0 3 Klop intussen de zachte boter met de suiker en de citroenzeste tot een luchtige massa. Roer er het amandelpoeder onder, en daarna een voor een de eieren. Zet het deeg 15 min. in de koelkast.1
  • 1 4 Verdeel het amandeldeeg over de taartbodems. Leg er het rode fruit bovenop en duw het lichtjes in het1
  • 2 deeg.1
  • 3 5 Zet de taartjes 30 min. in de voorverwarmde oven tot ze mooi goudbruin zijn.1
  • 4 Afwerking1
  • 5 Serveer met een bolletje vanille-ijs.

Frangipane met rood fruit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Notengebakjes
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bakewell taart
30 min Gebak
Bekijk recept