CHOCOLADE ROZETTEN

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Benodigdheden vulling: 50gr boter, 190gr poedersuiker, 25gr gesmolten pure chocolade, 2el poedersuiker
  • 2 Verwarm de oven voor op 175°C. Klop de boter met de poedersuiker licht en luchtig. Roer de chocolade erdoor. Zeef de bloem met cacao en maïzena en roer dit door de romige botermassa.
  • 3 Doe het deeg in een spuitzak met een stervormig spuitmondje en spuit rozetten op een bakplaat bedekt met bakpapier. Bak de koekjes in 10 tot 12 minuten goudbruin. Laat de koekjes iets opstijven voor u ze op een rooster legt om af te koelen. klop voor de vulling de boter met de poedersuiker licht en luchtig en roer de chocolade erdoor (ook een scheutje melk). Besmeer de onderkant van de helft van de koekjes met de vulling en druk er een tweede koekje tegenaan. Bestuif ze met de 2el poedersuiker. Bewaar de gevulde koekjes 3 tot 4 dagen en ongevulde 5 tot 7 dagen in een goed gesloten trommel.

CHOCOLADE ROZETTEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Notengebakjes
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Zomerse aardbeienvlaai
2 uur-
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept